Węgiel aktywny o przeznaczeniu kosmetycznym pochodzi z łupin orzecha kokosowego. Jest całkowicie naturalny bez sztucznych dodatków. Posiada jakość kosmetyczną, co oznacza, że nie zawiera żadnych szkodliwych substancji a jego wysoka  czystość i Ph jest odpowiednie dla skóry. Jest doskonałym dodatkiem do mydeł zarówno pod względem dobroczynnych właściwości podczas mycia jak i pod względem swoich możliwości barwiących. Stanowi bazę masek do ciała i twarzy oraz dodatek do szamponów do włosów przetłuszczających się. Idealnie oczyszcza pory skóry, wygładza naskórek, który staje się zregenerowany i odświeżony.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl